foto gebruik propaantanksPropaan in een Propaantank is bedoeld voor grootverbruik. Voor dit groot gebruik van propaangas wordt het propaan opgeslagen in een propaantank.

De inhoud van een propaantank kan variëren van 500 liter tot maar liefst 110.000 liter. Particulieren hebben meestal een propaantank tussen de 1.600 liter en 3.000 liter inhoud.

De propaantank wordt afhankelijk van het propaangebruik één of meer keren per jaar gevuld met propaan door de Propaan leverancier van wie je ook de propaantank huurt.
Gebruik propaantanks professioneel

Zakelijk wordt propaan in een propaantank voor vele, diverse toepassingen gebruikt in bijvoorbeeld de bouw, de recreatiebranche, de agrarische sector en in de industrie.

Dakdekkers, loodgieters, oliebollenbakkers, viskramen en frituurkramen zijn voorbeelden van zakelijke gebruikers van propaan.

Gebruik propaantanks door particulier

Particulieren/consumenten gebruiken het propaan in een propaantank met name voor het verwarmen van de woning en om te kunnen koken. Ook wordt het gebruikt om het water mee te verwarmen. Met name als men niet op het aardgasnetwerk is aangesloten, is propaan het logische alternatief.

+++

© Propaan.net - Propaan in Propaantank | Propaantank

1922

WACHT...

heb je al een nieuwe

GASSLANG en DRUKREGELAAR?

ga veilig kamperen - loop geen risico met verouderde gasslangen!

1923
1915

CADAC Skottelbraai

Ideaal voor in de tuin én op de camping

1916

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Scroll naar top